Zoethouders.

zaterdag 6 december 2014


We hebben Denemarkens meest bekende bedrijf weer goed gesponsord, dit jaar. Met plezier, overigens, daar niet van. Ondertussen al 6 uur nagenoeg onafgebroken ijver om alles in elkaar te krijgen. We begonnen met de Phoenix vuurtempel. Sinds F 'Felix de Feniks' uit Harry Potter leerde kennen is het nogal grote liefde met alle feniksen. Hoe zou u zelf zijn?

Tijd om een broek aan te trekken? Ik dacht het niet.

phoenix1

phoenix3

Hoe lang zou het duren voor ik zelf op mijn buik mag gaan liggen om alle afgevuurde munitie bij elkaar te zoeken?

phoenix2

Grote liefde ook met Lego Star Wars. Met Yoda dan vooral, maar de toenemende fascinatie voor Darth Vader liet hem kiezen voor de Imperial Star Destroyer. Naast de obligate tekening schreef hij dit jaar ook een brief. Summier. To the point. Helemaal F.

lievesinterklaas

En zoals u ziet zijn we er nog - lang - niet.

starwars

Bracht de Sint bij u ook zo'n zalige zoethoudertjes?
12 opmerkingen:

 1. Heel mooi speelgoed. Ze zijn er uren zoet mee.
  Alleen worden ze erbij ons heel zenuwachtig om zoiets in elkaar te steken.
  En ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier gelukkig niet. En hij begint nu pas met zijn 'mama, ga je mij wat helpen?', dus ik heb een lange, rustige dag gehad :)

   Verwijderen
 2. Zalig!
  En zo geconcentreerd dat hij is...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ondertussen al bijna 10 uur aan het bouwen en hij is vastberaden om die 1367 steentjes van de Star Destroyer vandaag nog aan elkaar te klikken.

   Verwijderen
 3. Tof tof!
  Wij hadden ook hoog bezoek vannacht:
  http://villaspeelmama.blogspot.be/2014/12/de-sint-is-hier-geweest.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier bracht de Sint ongeveer hetzelfde, wij hebben ook een F je en een star wars fan. Ik vraag mij alleen af hoe jullie die stukken bewaren, altijd gemaakt, f nog doos per doos, of worden de blokjes gesorteerd, of...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Per thema, eigenlijk. Chima blijft meestal opgebouwd op zijn kamer staan. Alle 'gewone' Lego gaat in een bak, de kleine Chima dingen in de Chima bak. De Friends van O staan op haar kamer.
   Wat we met de Star Destroyer gaan doen… geen idee. Zo laten, denk ik, tot hij uit elkaar valt en iemand de moed vindt om hem opnieuw te bouwen.

   Verwijderen
 5. Heerlijk he dat Lego, hier ook vanmorgen drie kids aan de lego (en eentje aan de duplo ;) ) en inderdaad ook een zoon zonder broek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf speelgoed is het toch! Mooie foto's maakte je.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier is Lego ook een hit. Maar uiteindelijk bouwt Tuur nog altijd het liefste vanuit zijn eigen fantasiewereld, en niet zoals het boekje het voorschrijft. Dus Lego zit bij ons onderverdeeld in heel veel bakjes en lades.
  Dit jaar bracht hij ook een echte zoethouder! Kapla! Een echte hit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wij zijn hier ook grote sponsors.. met met véél plezier, want die creativiteit en geduld dat je daarmee leert hebben.....:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wij hebben een dochter die fan is van legofriends. we hebben nu afgesproken dat we in de Kerstvakantie eens naar de legowinkel in Wijnegem zullen gaan voor hun Kerstkadootjes. (En ook wel omdat de papa dat graag wil)

  BeantwoordenVerwijderen