Geluk

dinsdag 8 juni 2010


Vandaag was een spannende dag. Terug examens na 10 jaar werken. Wat zou dat geven? In elk geval al een veel geruster gevoel dan toen. Op deze leeftijd hoéf je niet noodzakelijk meer alles te kennen van puntje 1 tot puntje 10. Je praat je er wel uit. Wel een beetje gevaarlijk, natuurlijk, maar het is gelukt. Althans, dat denk ik toch.

Nog meer goed nieuws vandaag: ik won een Lovely Mariquita t-shirtje bij Pepatino! Eigenlijk al op 1 juni, maar omdat ik mijn blogmail momenteel schromelijk verwaarloos zag ik het pas gisteren. Ik vreesde al een Annamarieke scenario, maar neen, Nele stelde me gerust. Ik mocht nog steeds kiezen uit de Lovely Mariquita collectie. Dit is het geworden: Groen, omdat ik dat momenteel zo schoon vind voor mijn jongste. En een egel, omdat de eerste kleuterklas waar hij over een half jaar naartoe gaat, ooit de egelklas heette en die naam hier nog steeds gebezigd wordt. De egelklas zal het blijven. Inclusief Felix, mét t-shirt.

Tot slot kreeg ik ook nog een lieve bedanking van Lien. Ik flockte voor haar Sientje een t-shirtje dat na wat omzwervingen eindelijk tot bij haar is geraakt.

Of hoe je op het einde van de dag een goed gevoel kunt hebben zonder er werkelijk veel voor te doen.

2 opmerkingen:

  1. Leuk hé dat er soms van die dagen zijn waarop alles precies vanzelf gaat. Geniet ervan! En trouwens proficiat met je goede examen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O gij gelukzakske!
    Tof dat het eerste examen meegevallen is.

    BeantwoordenVerwijderen