Zo, nu bent u ook weer mee.

zaterdag 9 oktober 2010


Wat ik zoal deed deze week, dat vraagt men mij. En of ik het goed stelde op het werk. En of dat niet weer zwaar aanpassen was. Ja, ik werkte een beetje. Ik stelde het goed. Heel goed. En ik zie het nog veel beter worden. En het is aanpassen, ja. Vooral het gevoel van ergens echt op tijd te moeten zijn, dat is weer wennen. Maar het komt.
Voor de rest deed ik niet zo veel. Of toch niets out of the ordinary. Of toch. Ik schroefde de dochter haar bed in elkaar, en ging op stoffenjacht met enkele andere dames. Een memorabele stoffenjacht, omdat deel 1 zich afspeelde in een mooie stoffenwinkel in Antwerpen en deel 2 in een kleine opslagplaats waar sommig vrouwvolk net niet met elkaar op de vuist ging. En omdat ik er enkele andere blogsters tegen het lijf liep, wat extra fijn was.

We eindigen de week met een feestweekend. Het Lief en ik gaan vandaag namelijk al 9 jaar geringd door het leven. Eigenlijk vieren we die verjaardag niet, want we 'tellen' alleen hoe lang we samen zijn. Dat is een stuk meer. Toch was het vandaag feest, omdat het Lief ook jarig is. Trouwen op uw verjaardag, ideaal voor mannen die geen trouwverjaardagen kunnen onthouden. En nee, dat was niet de reden waarom we dan getrouwd zijn. En voor de duidelijkheid, ook niet omdat het van moeten was. Eigenlijk meer omdat we het plots in ons hoofd hadden gekregen dat het wel leuk zou zijn om te trouwen. En omdat je op 6 weken niet echt veel in elkaar kan steken, trouwsgewijs, hielden we het dan maar bescheiden. Volgend jaar, dan gaan we echt eens op huwelijksreis, peins ik.

Enfin, vandaag deden we een dagje Nord-Pas de Calais. In de mist. En later in het zonnetje. Met kinders. En dus ook een beetje gezeur van moe en honger en pipi doen. Maar het was fijn, eens een dagje uitwaaien. En morgen doen we dapper verder met taart en familie.

Nord - Pas de Calais

16 opmerkingen:

 1. Proficiat met de 9 jaartjes getrouwd! Volgend jaar is het een speciale verjaardag, dan komen we meevieren. :-) Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als grootklein geluk.

  Verwen jullie zelf volgend jaar maar met een memorabele huwelijksreis, eentje zonder pipi-, moe- en hongergezeur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi foto's, jullie hebben duidelijk genoten! En ook nog proficiat natuurlijk (bij ons staat de trouwdatum aan de binnenkant van onze ringen, daarom dat die de datum nog min of meer kan onthouden. Voor de rest is't een ware ramp.)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met jullie huwelijksverjaardag!Mooie foto's,ik smelt bij de middelste links.Geniet ervan hè,morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat! :-)

  Soms zijn de dingen die je ineens in je hoofd krijgt en waar je bijgevolg niet veel meer aan kan plannen het leukste! Wij zijn ook op tijd van 7 weken getrouwd en dat was super leuk! Geniet er maar extra van!

  Fijn om je eens in het "echt" te zien! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie hebben er wel een prachtig dagje uit gekozen om naar Frankrijk te trekken!
  't Zag er zalig uit. Proficiat met de verjaardagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's!!! geniet van de verjaardagen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nord-Pas de Calais is echt een ideaal plekje om met 3 speelse kids heen te gaan. Je foto's doen me zin krijgen:-). Gefeliciteerd met de verjaardagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zalig, een zot idee in je hoofd en dan zes weken om het uit te voeren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hiep hiep voor Vic, en zalige foto's en tekst en al.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wij waren daar ook! Ik wist gewoon dat ik dat blauw-met-witte-stippen rokje herkende, maar kon het op dat moment niet echt thuisbrengen. Maar met het lezen van dit blogbericht weet ik het dus :-)
  En het was inderdaad zalig weer. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben.
  En proficiat trouwens he !

  Groetjes,

  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooh dat zag me er een zalig dagje uit! en zie u zoenen met 't lief, nog steeds "voor echt" na 9 jaar, toch schoon hé!
  Trouwens dat van mijn blog en die breedtes...pfff heb de indruk dat ik er zelf niet echt impact op heb en dat dat gewoon soms zijn goesting doet... maar ik zoek er nog wel eens op want 'k ben er nu ook niet content mee. wat ik me steeds afvraag hoe jullie die mooie fotocompilaties er intoveren, bij mij altijd fotootjes apart ofwel samengeplakt en zelf jpg'ske van genutseld maar nooit mooi groot zuiver effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Merci, allemaal!

  @ Maaike: wat een toeval! Allé, zeg, door dat rokje... Al komt dat tegenwoordig wel meer voor, want ik heb donderdag op die manier iemand herkend door de zsazsabroche die ze droeg.
  De volgende keer goeiedag zeggen, hé! En ondertussen hoop ik dat ik niet net op mijn kroost aan het roepen was.

  @ Harvest: die fotocompilaties maak ik altijd in Photoshop, maar er bestaan daar ook online dingen voor (waarvan de naam me nu niet te binnen schiet).
  En die 'kusfoto', dat deden we voor onze zoon, die fotograaf speelde. We hebben zo een hele reeks van ons twee en nét bij die foto vallen we er bijna af. Maar 't heeft wel iets, zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja 't is waar ook! Proficiat hé!!! Ik herinner mij nog zo goed die dag! Wij waren zoooo laat door een klante die ons urenlang bezighield!!!
  Weet je nog? PROFICIAT hoor!!! Dikke zoen!
  xx
  Greet
  PS Beter laat dan nooit!!

  BeantwoordenVerwijderen