Een werk van lange adem

zaterdag 15 januari 2011


Heel deze hoop en nog wat meer zou uiteindelijk moeten resulteren in een agenda voor 2011. Volledig gepersonaliseerd. Wat wel het minste is dat je ervan zal kunnen zeggen. Mijn eerste agenda in pakweg 8 jaar. iCal blijft mijn trouwe vriend, maar deze zal ook een verzamelplaats worden voor allerhande kaartjes, foto's, artikels, foldertjes, etiketten, stofrestjes, etc. En dat allemaal dankzij haar.

Work in progress

11 opmerkingen:

 1. Dat moest dus zijn: Dat ZIET er veel belovend uit.
  Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar uw werk zal zoveel voldoening geven! 't Is echt een prachtsysteem. Voor het eerst schrijf ik grààg in een dagboek, want alles is aanpasbaar en het hoeft niet netjes (bij een echt schriftje ben ik perfectionistisch, bij deze zeg ik gezwind "Foert!" en da's echt genieten... en 100% Celestine). Als ik nu maar eens gewoon virtueel uw kaartjes kon pikken, he. Ach wat, erachter zoeken is ook fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh die koeienkaart heeft keilang op mijn prikbord gehangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mie, bij mij ook. Al zeker 3 jaar. En daarom krijgt die nu een plaatsje in de agenda. Ik krijg het niet over mijn hart om die weg te gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal mooie dingen bij elkaar, dan kan alleen maar meer dan mooi worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. met zo'n agenda moet het volgende jaar niet al te vlug gaan... want dat wordt er zo eentje dat je nooit zal willen weg gooien...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zie 't ook, dat 't de moeite zal zijn, koop maar king size ringen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben al benieuwd naar het resultaat, knap dat je dat kan!

  BeantwoordenVerwijderen