Herontdek het kind in u met HeyHey Colors

zondag 30 oktober 2011


Hebt u ook een stiekem lijstje van redenen waarom u graag nog even klein zou willen zijn? Ongeneerd in korte broek lopen? Legokastelen bouwen? Slurpen aan een rietje? Uw buurjongen eens een klap verkopen? Sinds kort kunt u er eentje bijschrijven op uw lijst. Digitaal kleuren. Okee, dat bestond niet in uwen tijd, maar we doen niet moeilijk. Kleuren, doet u dat überhaupt nog? Ik dacht het niet. Kijk, vanaf nu is dat weer volop gepermitteerd, want kleuren op een cool speeltje als de iPad, daar kan niemand iets op tegen hebben.

The Magic Trio, Bue the Warrior, Pieter en Stefan staken hun koppen bij elkaar, flasbackten naar hun kindertijd en spawneden geen monster, maar een vrolijke color splash, genaamd HeyHey Colors. Ziet al die kleine lieve beestjes. Die frisse kleuren! Denk creativiteit! Voor een schamele €2,39 euro kunt u uw kroost uren zoet houden. Updates included. Hoe fijn is dat niet?

HeyHey Colors is er voor kinderen tot ongeveer 6 jaar, maar kan zeker ook door uw 2-jarige worden gebruikt. Wedden dat daar nog veel kunstiger resultaten uit voortkomen? Door de drie kleurmodes kunnen uw kleine artiesten volgens hun eigen mogelijkheden uitdrukking geven aan hun fantasie.

Maar iPads en kinderpollekes, zegt u, dat gaat niet samen. Ach kom nu, ook uw gebroed moet mee met zijn tijd. Ze tappen, swipen, pinchen en scrollen dat het een lieve lust is. Dat was u vast nog niet ontgaan. Uw kinders gaan daar mee weg zijn nog voor u 'Hey Hey' hebt kunnen zeggen. Wedden?


HeyHey Colors is te verkrijgen via iTunes en te volgen op Facebook of hun website.

5 opmerkingen:

  1. Mijn dochter van 4 kan ook al goed weg met de iPad (wij hebben ook ne witten met groene cover :-) ) veel uitleg hebben ze idd niet nodig Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er ligt hier zo'n ding, check (danku werkgever), er is hier een kind, check! Waar wacht ik nog op?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier is de zoon (3.5j) ookal mega Ipad-verslaafd! Mercikes voor den tip, de app werd meteen goed gekeurd en ik kan mijn geweten sussen dat heyhey colors tenminste de creativiteit meer stimuleert dan die mottige angry birds ;-)

    BeantwoordenVerwijderen