His print shop is now open!

donderdag 7 juni 2012


Ruim een jaar geleden startte ons mailverkeer. Bij momenten bijzonder intensief. We fungeerden als elkaars klankbord om al die ideeën in ons hoofd en al die zotte plannen bij de ander af te toetsen. Dat voelde goed, zo eens uw hart luchten bij iemand die je eigenlijk niet echt kent. Objectief en al, weetwel.

Ik wist dus al langer van de nakende geboorte. Eigenlijk al sinds toen. Al die maanden werd er duchtig gewerkt aan een nieuwe website met bijbehorende shop. En die mag ik hier in primeur aankondigen. Als dat niet cool is. Wie dus ook een fijne bomen- of autoprint wil, één adres. Verzendingskosten zijn tot nader order onbestaande. Dus tweemaal hoera voor overzeese klanten!

En alsof het nog niet genoeg is, doen we er ook nog iets bovenop. Kon je er niet bij zijn op Van Katoen, en liep je bijgevolg de kans mis om een voorraad exclusieve mini of London kaartjes in te slaan, wel je krijgt een tweede kans. Bij elke bestelling krijg je een setje nog steeds exclusieve kaartjes (en dus écht nergens te koop, zo lang de voorraad strekt) er zomaar bij. Gratis ende voor niets. Dé kans om volop de muren op te fleuren!

minis frieze - print by ian dutton
new york print by ian dutton
tree print by ian dutton

© all prints by Ian Dutton.

9 opmerkingen:

 1. Ik zag het al, super zeg! Ik kocht die New York print op VK en moet er nog steeds een kader voor kopen, was maandag in Ikea, maar alweer vergeten dat ding te meten. De volgende keer dan maar. (en hopelijk ook snel stofjes!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, en stofjes, ik blijf aan de kar duwen, en met wat tijd en boterhammen komen we er wel. Wiehoew!

   Verwijderen
 2. Leuk!! Laat ik nu net volgende week jarig zijn, ik zal dit als een stille hint doorgeven ;).

  Liefs,
  Hanneke maakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met vriendelijken dank voor deze ochtendstart met knallende kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon geweldig... zucht! centjes zouden zo welkom zijn voor al dat moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stofjes!!!!!!!!!! NUUUUUUUUUUUUUU!!! (van de ongeduldige soort hé) Alhoewel, misschien toch beter 'met den tijd', en eentje per eentje, dan heb ik centjes voor ze allemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat hij het al begrepen heeft :)
   Maar je hebt een punt, eentje per eentje, dat opent perspectieven.

   Verwijderen