Wij ♥ schooltje spelen.

woensdag 13 juni 2012


Of het nu is om te puzzelen...

♥ Leo Timmers

... te rekenen...

rekenstaafjes

... te oefenen voor een toets...

sp_cm_2

... te schrijven...

sp_cm_1

... of een tussendoortje te nuttigen...

wit en een beetje geel

Het nieuwe schoolbankje van P'Kolino is een waar topmeubelstuk. Stijlvol, ergonomisch, en ook effenaf wreed handig. Al twee volle weken lang is het in gebruik, en hoewel ik eerst wat weigerachtig stond tegenover een schoolbankje - de jongste is tenslotte al vier - het wordt een blijver. Eentje om beslist nooit weg te doen.

De oudste stak het helemaal zelf in elkaar - "Dat is net als Lego bouwen, mam." -, en of je nu vier, zeven of negen bent, je benen blijven er zonder problemen onder passen.

Crooky Monsters, het nieuwe broertje van HelloJosephine heeft trouwens nog andere toppers in het aanbod. Mooie dekbedden. Kartonnen speelhuizen! Zomerhoedjes!

plaats genoeg voor de benen

♥ kromme teentjes

voeten

Laat de vakantie maar beginnen!

11 opmerkingen:

 1. Wederom knappe foto's.
  Ik zal eens bij U in de leer moeten komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor! Wij hadden thuis een jaren 50 schoolbank, die was wel wat logger en groter, maar erg goeie herinneringen aan. Ik had m willen erven, maar hij past gewoon niet in mijn huis helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof, en altijd zo mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig! Ik ben zowaar de stilzwijgende fan van je blog, want kom iedere keer langs, maar zeg dan niet veel ;) En keer je tutorials binnenstebuiten...tof om een van de eersten te zijn. Bij deze oprechte waardering voor je blog ;)en zal wat vaker roepen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wederom zo'n knappe foto's. Er valt hier nog veel bij te leren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet vergeten dat ik ook maar 'een amateur' ben. Oefenen. Veel oefenen.

   Verwijderen
 6. Aaah, ik ben verslaafd aan je blog! Altijd schone foto's, niet alleen technisch, maar zo goed 'samengesteld'! I love yellow!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi en handig, zo te zien! Die authentieke schoolbanken worden soms ook heel erg geëerd, hé! Maar deze vind ik ook ok hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd naar die landkaart. Of staat er iets anders op? En die lego-thermos! Heb ik dat gemist of blogde je daar al eens over?

  BeantwoordenVerwijderen