4 voor 4

zondag 11 november 2012


En zo zaten we op een avond met z'n vieren voor het computerscherm. Al van de eerste seconde weerklonk: "Dat wil ik hebben!" Greedy little monsters! Maar deze keer wel goed te begrijpen. We shopten 4 kleine cadeautjes bij Kidsdinge. Voor iedereen iets.

De kleine jongen koos resoluut voor 2 kleurrijke houten auto'tjes. Meestal probeer ik hem met zachte hand weg van nog meer auto's te leiden, maar deze keer mocht dat best. U moet weten, soms pik ik mooi kinderspeelgoed en etaleer ik dat op de kast. Een kleine, onschuldige afwijking.

Ik maakte een half autoparcours, zoals ik hier had gezien. Voor ik mijn volledige rol opsoupeerde, wou ik wel even kijken of het in de smaak viel. It sure did!

auto!

Geheel in de stijl van de leesgrage dochter: het boek met de geweldige tekeningen van Tom Schamp. Hier in handen van de al even (voor)leesgrage zoon, die eventjes meer aandacht had voor zijn tenen.

piep mag mauw zeggen of nee, mijn voet beweegt, dat is nog interessanter

Kidsdinge is misschien niet echt dé webwinkel voor grote kinderen, maar toch koos de grote zoon spontaan voor Batapuzzel van Djeco, goed voor uren spelplezier in een klein doosje.

Batapuzzel

En ik? Ik mocht de rest opsouperen. Aan een ander zwak van mij: kaartjes. Kleurrijke kaartjes van Bora, Miss Honeybird en Darling Clementine waar ik nog een bestemming voor zoek.

kaartjes

Als iemand nog cadeautjes zoekt...
Wij worden in elk geval heel erg vrolijk van zoveel kleur op deze sombere zondag.

En nu op de Facebookpagina een nieuwe winactie!

9 opmerkingen:

 1. Ah, ik ben blij dat ik niet alleen ben met een kleine onschuldige afwijking..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die washi tape car track is cool! Waar plak jij dat dan op? Dat geraakt er makkelijk weer af?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik plakte dat op de vloer van onze slaapkamer. Er wordt niet veel over gelopen, maar ik veronderstel dat dat er wel vlot af gaat. Ik dacht dat ik dat bij Juliette trouwens ook had gelezen.

   Verwijderen
 3. Aha, nog meer speelgoed-voor-op-de-kast-lovers ! Mijn NewYork-blokken van vorige week staan er ook nog steeds ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zwak voor speelgoed? Oh ja! Die autootjes van Janod heb ik ook al vastgehad. Gewoon voor hun schoonheid hé, want wat moet een zeventienjarige verder met speelgoed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het schoon speelgoed is, dan is dat altijd gepermitteerd, Eva. Altijd.

   Verwijderen
 5. Och wat een geweldige spulletjes. Daar wordt je vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk he, die wegen van wasabitape? Ik heb laatst ook een leuke gevonden bij het Franse Bonton: www.leukmetkids.nl/een-autoweg-van-wasabi-tape. Ik kan niet wachten tot zoonlief er groot genoeg voor is. En wat is al dat Janod speelgoed cool!

  BeantwoordenVerwijderen