De reünie.

vrijdag 9 mei 2014


Dat is gewoon al twee jaar geleden. De wederhelft en ik keken elkaar eens aan en schudden ons hoofd. Twee jaar. Zoveel fijne herinneringen. Aan zotte plannen smeden, voorbereidingen, sleuren met honderdduusd bananendozen, 100 slabben stikken na elkaar, of rokjes naaien, of baby-shirts. You name it and we did it. Oh boy, wat een goed geoliede machine waren wij toch. Als hoogtepunt: een heel weekend doordoen. Meer dan 4000 vrolijke gezichten bij elkaar en op zondag bleiterij. Van vermoeidheid. En emoties. Omdat het nog zoveel beter was geweest dan we ooit hadden gehoopt.

De fijne mensen van Who's That Girl die ons toen ochtendlijk geijsbeer en getob voor onze kleerkast bespaarden, vonden dat het tijd was voor een reünie. En zo verzamelde de Leuvense en de Gentse helft tijdens de paasvakantie in de Gentse shop. Samen met veel WTG volk, volop eten en drinken en ook een handvol kinders die zij en ik niet uitbesteed kregen. En wat doen die dan, terwijl hun moeders praten, drinken en passen? Wel, dit:

2014-04-16 15.52.29

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat ik er toen niet bij was. De naaikriebels hebben mijn pas later te pakken gekregen.
    Dat van de jeugd is zeer herkenbaar met twee pubers in huis. Ik vraag mij soms af wat die zouden doen zonder alle digitale technologie en wifi?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, ondertussen al 2 jaar geleden. Ik zette toen mijn 1ste voorzichtige pasjes in de wondere naai- en blogwereld en heb die dag ontzettend hard genoten!

    BeantwoordenVerwijderen