Signeertijd in Leuven (én Gent)!

donderdag 9 oktober 2014


UPDATE!!
Zaterdag 18/10 zitten Riet en ik tussen 15.00u en 19.00u in de Gentse Vooruit. Kom gerust langs om eens te bladeren door ons boek, om er eentje met een krabbel te kopen, of voor een babbel en een drankje!

Het scheurkalendertje dat aftelt naar Zo Geknipt! 2 vertoont anorectische neigingen de laatste tijd. Luttele dagen scheiden ons van het snuffelen aan vers gedrukt papier en het ritselen van fris gekapte bladzijden. De sneakweek op Facebook doet ons uitkijken naar wat jij allemaal gaat koken met ons tweede receptenboek.

Wil je graag een exemplaartje met een handtekening? Dat kan!

Het boekenteam woont op Gentse of (dicht bij) Leuvense bodem, dus we voorzien twee momenten waarop we de signeerpen ter hand nemen. (Klinkt chique, nietwaar?)

Op dinsdag 14 oktober 2014 (aka volgende week dinsdag) kan je terecht in Leuven. We zitten dan tussen 16u30 en 21u in Bar Stan. Die plaats is niet zomaar lukraak gekozen. Riet deed vooraf een uitgebreide en jarenlange screening van de Leuvense etablissementen en kan ondertussen met zekerheid zeggen: bij Bar Stan wil zij (en ik dus uiteraard ook!) met veel plezier 4,5u zitten wachten op uw komst.

Binnen-en-buiten voor een boek, dat kan! Net na het werk (vandaar die 16u30), tegen etenstijd, of als kindjesbedtijd is gepasseerd.
Maar wat ook kan is: afspreken met vriend(in)nen, een praatje met ons slaan aan Bar Stans 'grote tafel' (want daar gaan we zitten) en uzelf vervolgens trakteren op lekkers en een babbel op die plezante plek. Riet kan u bijvoorbeeld een Nicole aanbevelen (home-made vlierbloesemlimonade, mmmm) of een blik op het bord waar de -immer aan te raden - dinerkaart staat neergekrijt.

U hoort het. Wij doen dat écht voor ons plezier, pennen in boeken. Vooral in goed gezelschap en met lekkers!


Wat moet je doen?
- Stuur een mailtje naar zogeknipt2@gmail.com en schrijf erbij hoeveel boeken je graag wil.
- Kom dinsdag tussen 16u30 en 21u00 naar Bar Stan.
- Betaal het boek ter plekke. (Het kost 24,95 euro). Liefst zo gepast mogelijk, al houden we rosse muntjes van 5 cent in de aanslag!

Niet uit het Leuvense? Op zaterdag 18/10 van 15u tot 18u30 zijn we te vinden in Gent! Waar juist, dat lees je hier later.

Leuven èn Gent onbereikbaar? Hou de Facebookpagina van Webshop Bambiblauw in de gaten! Want de snelle beslissers die bij die webshop een boek bestellen in pre-order, maken ook kans op een gesigneerd exemplaar!

6 opmerkingen:

 1. Ik woon ook in Gent, dus ga wijselijk wachten tot 18 oktober... maar dan ben ik van de partij!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, woonde ik nu maar dichter bij Gent :-). Signaleren, toe maar, u bent al ver gekomen. Geniet ervan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, in Bar Stan zit ik ook wel eens en Riet heeft groot gelijk! Succes, misschien kom ik langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wegens een nog niet nader uit te leggen project ben ik van zaterdag namiddag tot maandagochtend in Belgie, dat kan toch niet zeker dat ik die signeersessie met 24 uur moet mislopen!! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bar Stan is ons 'stamcafé', om na de wekelijkse dansles nog iets te gaan drinken. De 'Cindy' is een aanrader :)

  BeantwoordenVerwijderen