Van Leuven naar Gent: Zo Geknipt in Vooruit!

woensdag 15 oktober 2014


Het was warm, gisteren in BAR STAN. Veel volk, veel bekende gezichten, mannen ook met als openingszin 'Het is niet voor mij, hoor!', een enkele baby hier en daar. We waren een beetje overrompeld door zoveel blije gezichten en zoveel mensen die de moeite namen om meteen langs te komen.

We kregen bloemen van de uitgeverij wat - ik geef het toe, ik had een slechte dag - al bijna voor bleiterij zorgde. Het doet wel iets, zo'n intense periode afsluiten en zien dat iedereen die van ver of dicht bij het project betrokken was je een warm hart toedraagt.

Zaterdag doen we dat - iets minder emo, promise! - over in de Gentse Vooruit. Je vindt ons in het café tussen 15.00u en 19.00u. We brengen een stapel boeken mee, een voorraad roste muntjes en vooral heel veel goesting om jullie te zien!

barstan

10 opmerkingen:

 1. Ik kan geloven dat er wel wat emoties loskomen op zo'n moment :)
  Ik ga hem een dezer dagen zeker halen. Dikke proficiat met het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoort er toch helemaal bij na zo'n bevalling van een boek, die emo momenten ;-) Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gewoon een beetje trots op jou...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lol, ik vroeg me even af of 'roste muntjes' een extra sterke soort zijn ofzo, voor een frisse adem tijdens 't signeren :-D (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. JAAAH! Vanmiddag bij de boekhandel mijn bestelling geplaatst (tripje naar Belgie was toch iets te ver) Met een beetje geluk woensdag in mijn handen. En aan de online sneak previews te zien mag je er inderdaad meer dan trots op zijn, dus dein komende tijd maar lekker mee op de (emo)flow.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n emoties zijn maar normaal. Al het werk, tijd, energie, hartstocht,... die jullie erin gestopt hebben. Chapeau, proficiat!
  En die roste muntjes, ik zou die maar niet opeten ;)
  Veel succes nog!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen