Zonen 09, Creative Highlight 2014 met onze hulp?

donderdag 8 januari 2015


Er komt een tijd dat kleintjes groot worden. Als alles goed gaat, that is, want niet alle kleintjes worden groot. Dat is een harde wetmatigheid in dit leven. Sommige kleintjes tonen zoveel passie en ondernemingszin dat je ze gewoon zò hard groot wil zien worden. Zo'n kleintjes verdienen alle groeikansen die ze krijgen.

Velen onder jullie kennen Sharon van Zonen 09 of van de projecten die ze vroeger al uit de grond stampte. Denk maar aan De IJverige Wijven of Van Katoen. En true, ze deed die laatste niet alleen, maar het idee en de bijbehorende drive waarmee ze ons warm maakte, die kwamen wel van haar.
Het zijn zo'n mensen die we moeten steunen. Mensen die, ja, van hun hobby hun beroep maken. Die het dùrven, dat springen in het onbekende. Die zelf niet altijd even overtuigd zijn van richting die het uit moet, maar die diep in hun hart gewoon voelen dat dàt de weg is die ze moeten gaan.

We zijn ondertussen al met velen die zièn dat ze goed bezig is, en gelukkig zagen ze dat ook bij Bryo die haar nomineerden voor de Creative Highlight 2014.

Of het nu Charlie, Jacob, Ole, Lars of een ander zoontje is, zo'n ingenieuze patronen, ontworpen met bakken liefde voor het vak, dat verdient al onze erkenning and this is where you come in!

Hoe kan je Zonen 09 mee aan de overwinning helpen?
- Kijk op deze website naar Sharons filmpje onder de categorie Creative Highlight 2014.
- Klik bovenaan op 'registreer' en vul je gegevens in.
- Klik op de link die je in je mailbox krijgt (check je spamfilter!) en vul je wachtwoord aan.
- Stem op Zonen 09!

You go, Sharon!

Charlie in jodevisscher
The Spoonflower Ole
Meet Lars

Foto's: Copyright Zonen09

5 opmerkingen: