Thumbs up!

zondag 1 maart 2015


Never change a winning team, dacht ze vast en ze zei, toen ze de stof zag: "Een trui alstublieft." Ik vond dat niet erg, want ik hou wel van wat bandwerk. Maar na de berentrui en de grijze mocht het wel eens wat anders zijn.

Ik ben nog steeds niet overtuigd van het 'leather' gedeelte van de leather sweater. Ik vind dat zo hard, visueel, zeker voor mijn meisje. Ik dacht eerst, ik steek er een stukje paspel tussen, tussen de schoudernaden. Maar ik had geen elastische paspel en uiteraard moest die trui nu nu nu. Zo gaat dat soms. Ik twijfelde gigantisch over de halsboord en de onderrand. 'Opnieuw in beer' zei mijn hoofd, want zo'n zwarte rand aan mijn meisje haar hals zag dat hoofd niet zitten. Het hoofd had anders wel zwarte mouwboorden in gedachten. Mét Riet haar duimsgaten. Want ja, het moest toch érgens een beetje anders zijn en bovendien was zij de enige in ons huishouden die nog geen sweater had met duimsgaten. Een groot gemis als ik dat zo mag geloven. En hoogst oneerlijk, dat ook.

Ik heb er nog altijd geen kaas van gegeten, van doorlopende prints. Al was het een verdienstelijke poging *kloptzichzelfopdeschouder*

berentrui_thumbsup2
berentrui_thumbsup3
berentrui_thumbsup1

Stof: Andrea Lauren bij Kersenpitje
Patroon: Leather Sweater van La Maison Victor met duimsgaten van Riet

15 opmerkingen:

 1. Geweldige trui en wat een heerlijk stofje! Daar zou ik ook zotcontent mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig! En Nona zou jaloers zijn op de duimgaten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het strikje op de halsboord staat lekker strategisch. Mooie trui in een geweldig stofje. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten aanstaande zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar, dat van die duimgaten!
  Toffe sweater weeral!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, goed idee die duimgaten! Dat moet ik hier ook eens proberen, ik scoor gegarandeerd goeie punten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Duimgaten scoren hier big time. En dat van die paspel: ik deed dat al een paar keer op die leather-plaats, met gewone paspel. Geen enkel probleem.
  Supertrui!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke en gezellige trui ziet het eruit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, die wil ik ook! Met duimsgaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die truien van haar, die zouden bovengetekende ook wel bekoren!

  BeantwoordenVerwijderen