Druk. Stop. Feest. Stop. Eva Mouton Pix. Stop. Winnaars. Stop.

woensdag 13 mei 2015


Vandaag is een dag van vanalles een beetje. Een aankondiging. Winnaars. Mijn hoofd stuitert alle kanten op, want was maart heftig, dan is mei overweldigend druk. Anders druk. Fijn druk. Organisatorisch druk. Feestdruk. En uiteraard doe ik het mezelf aan, u kent mij zo onderhand wel.

- Ik tikte de alinea hierboven gisteren al, maar nu ik eindelijk in mijn zetel zit kan ik zeggen dat vandaag vooral een dag was van tafels en stoelen versleuren en kuisen, kuisen, kuisen. Mijn huis is nog nooit zo leeg en zo proper geweest. Benieuwd in welke staat het morgenavond zal verkeren. Om van mezelf nog maar te zwijgen. -

Maar: over tot de orde van de dag!

Ik kreeg een vriendelijke mail van een van de HeyHey mannen om te laten weten dat er een nieuwe app uit is. Vandaag! Samen met de geweldige Eva Mouton maakten de heren Eva Mouton Pix, een app die je je (zomer)foto's laat opfleuren met tekeningen in Eva's gekende stijl. Benieuwd om te zien hoe het werkt? Hierzo! Benieuwd wat de zoon ervan maakte: alhier!Up next: de winnaars van de 2 sets van The Flockshop!

Veerle De Brauwer
Katlijn Blondé

Sturen jullie mij een mailtje?

Tot en met vrijdag kunnen jullie ook nog deelnemen aan de weggever van Remi & Cosette for teens!

1 opmerking:

  1. Mijn nieuwe favoriete app! Hartjes voor Eva en de mannen van HeyHey apps!

    BeantwoordenVerwijderen