Luxe in een weekend.

zondag 3 mei 2015


Een extra dag weekend, wat een luxe. Ik leefde de hele vrijdag in de waan dat het zaterdag was en zaterdagochtend, bij de koffie, bleek het plots nog maar zaterdag. Hartje voor de eerste mei.

We brachten de dag voornamelijk buiten door. Eerst in onze gloednieuwe leefstraat. Het beloven mooie maanden te worden voor de straatzitters. Nu duimen dat de zon wat meewerkt.
We vierden met een +20 koppige jongensbende het feest van 3 broers en reden dan door naar het volgende feest waar de avondkoelte vermeed dat we genietend wegdommelden met de ondergaande zon op ons gezicht.
En dan - zo gaat dat na al dat buitenleven - crashen in de zetel en mijn hoofd bij True Detective proberen te houden. Topdag.

Maar hé, ondertussen het is nog altijd weekend, en ik beloofde u wat winnaars van de Kidsdinge en de The Goat On The Moon giveaways!

De winnaars van de poster naar keuze uit het Kidsdinge assortiment zijn:

Tamara Cooremans
_katrien_
With love by Eva
Vink
kelly

De winnaar van de vogeltjes lepelset van The Goat On The Moon is:

Renilde

Stuur mij een mailtje!

7 opmerkingen:

 1. Driedubbel yes! Voor de eerste mei, voor de herkenning bij het lezen van je eerste zinnen, en voor de winst van een prachtige kotposter! Joepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, leuk zo'n weekend! En als het weer wat meezit zoveel te beter!
  Proficiat aan de winnaars.
  Groetjes Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat aan de winnaars!Hier ook verlengd weekend,leuk,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lepelset is goed aangekomen. Bijna in beslag genomen door de dochters van 5 en 7, maar ik heb het nog net kunnen redden!
  http://www.mooiding.be/2015/06/05/geen-2-zonder-3/

  BeantwoordenVerwijderen