Nachtelijk september

zaterdag 3 oktober 2015


Als ik door mijn foto's ga, speelde september zich grotendeels op verplaatsing en in het donker af. Hier konden jullie al lezen dat we soms op plaatsen kwamen of dingen deden die we niet gewoon waren. Fijne dingen waar ik met veel plezier aan terugdenk.

September betekende ook heel veel oude gewoontes opnieuw opstarten. Avondlijke vergaderingen, de zwemclub, meehelpen met huiswerk, maar even goed avondjes uit met vrienden. We gingen op weekend met heel veel volk. Er was een kampvuur, er waren Highland games, Schotse volksdans, whisky, lange, fijne babbels en veel te korte nachten. Net terug van het weekend keken we naar de superbloedmaan. Veel te lang om goed te zijn, maar ja, wie wil nu ook weer 18 jaar wachten?

Untitledkampvuur2

Ik liep deze maand 80 kilometer (tussen de 15 en de 25 kilometer per week). Dat is minder dan ik had gehoopt, maar in al de hektiek van september meer dan genoeg. Voeg daarbij nog minstens 120 fietskilometers en een paar uur niet-getrackte sport en u begrijpt dat ik letterlijk niet veel heb stilgezeten.

Ik werkte me naar een crash toe, maar ik ken mijn lijf gelukkig goed genoeg om te weten dat een opkomende koortsblaas betekent dat het tijd is om op de rem te gaan staan. Dus gooide ik er tijdens de laatste dagen van de maand volop vitamine C, slaap en Zovirax tegenaan. Ik bleef rechtop en slaagde er nog in om fris en monter voor dag en dauw een congresstand op te bouwen. Dat ik die avond nog voor 21.00u in slaap viel in de zetel... Tja.

kampvuur3kampvuur1

Oktober brengt iets gelijkaardigs.
Veel plannen.
Veel deadlines.
Veel reizen.
Afspraken.
En concerten, daar beginnen we ook weer mee.

Nog snel wat bijslapen, denk ik.

7 opmerkingen:

 1. Klinkt druk maar leuk, gezellig, sportief en interessant allemaal.
  Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt leuk, maar ook veel. Bijslapen lijkt me niet overbodig. En vandaag nog even van het zonnetje genieten, voor wat extra vitamine D!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! En tussendoor van al dat, genieten. Prachtige foto's trouwens ook. Liefs, Dina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Troost je, ik haal mijn 70km per week ook niet meer sedert we 2 weken geleden begonnen zijn met de verbouwingen, ik mag al content zijn als ik er 60 per week bijeen sprokkel…heb er gewoon geen tijd meer voor (jammer genoeg). Het helpt ook niet dat ik mijn linkerknie op dag 1 van de verbouwingen serieus bezeerd heb en er nu nog altijd mee sukkel. Anderzijds heb ik wél een indrukwekkende collectie koortsblazen staan. Yep, vaste klant bij de buurtapotheek. Die haalt spontaan Widmer zalf en Zovirax van 't schap als ik binnen kom. Dus de komende weken wens ik onszelf méér tijd en minder koortsblazen toe :-):-). Loopgroetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt druk, maar probeer ook te genieten (zeker volgende week, hé!).

  Prachtige foto's trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen