De #boostyourpositivity blogbrunch (editie 2)

maandag 14 december 2015


Zondag was het verzamelen geblazen in de geweldige zaal LUX in Gent voor alweer de tweede #boostyourpositivity blogbrunch. Ik zag veel blije gezichten. Veel blikken van herkenning ook. En een pak minder aarzelingen dan tijdens de eerste editie in februari. Als ik voor mezelf mag spreken: het was goed om jullie zo talrijk te zien opdagen te midden van kerstvoorbereidingen, examens van kinderen, zieke huisgenoten en weet ik veel wat jullie allemaal hebben laten vallen om er toch te kunnen bij zijn. Ik zag nieuwe gezichten en miste oude bekenden. Ik sprak weer veel te weinig mensen, maar het was ontzettend fijn om te merken dat de eerste boostyourpositivity editie een aantal vaste waarden heeft toegevoegd aan mijn blog- en instagram feed. Contacten die voelen alsof ze er altijd zijn geweest, terwijl dat ocharme nog maar een klein jaar is. Alleen al daarom is deed (en doet) boostyourpositivity wat het doen moet. Ik kijk er al naar uit om al die halve beloftes voor koffies, looptochten, fotorondes of brunches concreet te maken. 2016 ziet er op dat vlak in elk geval al veelbelovend uit.

lux_stairs Untitled Untitled

Over de catering door Coeur kunnen we kort zijn. Top! Ik hoorde hier en daar suggesties over 'recepten bloggen', dus hell yeah, het werd stevig geapprecieerd, dat verwennen van de smaakpapillen. Ik vrees dat ik teveel tijd wegbabbelde om veel foto's te nemen, maar zoek eens op #boostyourpositivity of #blogbrunch en Instagram zal precies kunnen zeggen wat voor fotogeniek lekkers ons allemaal werd voorgeschoteld en wat die goodiebag nu precies bevatte die daar op de foto hierboven zo hoogst onelegant aan mijn voeten staat. Trouwens, een toptip (niet van mij): leg die koeltas in je auto. Komt altijd wel eens van pas bij het boodschappen doen.

Boostyourpositivity blogbrunch Untitled Untitled

Ik legde mijn oor al wat te luister bij sommigen van jullie. Wat vonden jullie goed aan deze editie? Was de eerste editie beter/swingender/gezelliger? Willen jullie meer Instagram of net niet? En wat met de onderwerpen? Algemeen genoeg om iedereen aan te spreken of hebben jullie liever een heel concrete vraag/opdracht? En de timing? Liever elke week een nieuwe opdracht of is om de twee weken net goed?
Woensdag steken we de koppen terug samen en bekijken we de opties voor 2016. Als jullie nog ideeën hebben die jullie niet in de ideeënbus hebben gestopt - vast vergeten omdat het gewoon veel te gezellig was - en je wil ze nog kwijt: schrijf gerust jullie bevindingen in de comments.

Merci voor het meedoen!
Merci Walkie Talkie voor de organisatie!
Merci Danone!

Tot volgend jaar!

6 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik er niet kon bij zijn! Volgend jaar nieuwe kans, hopelijk! :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoera! Ik durfde voor de eerste keer! En ik heb er geen spijt van. Bedankt voor de fijne ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was toppie, maar altijd véééééél te kort. Blij dat we er een tweede keer bij konden zijn. En blij dat ik je toch nog even gesproken heb xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier zit er eentje die het heel jammer vindt dat ze er niet bij kon zijn maar de studerende zoon alleen thuis laten was echt geen optie...hopelijk kan ik er een andere keer wel bij zijn.Ik vond het in elk geval fijn om aan deel te nemen die blogposten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In februari kon ik er niet bij zijn, dus het was extra super dat er last-minute voor deze editie toch ook een brunch was! Zéker voor herhaling vatbaar!
  Qua timing vond ik het prima, omdat ik zelf niet zo heel vaak post en omdat het onderwerpen zijn waar je toch even alles voor op een rijtje moet zetten, zodat het eindresultaat kan doorgaan voor iets met structuur.

  Wat ik wel merk is dat er heel weinig mannen meedoen. Natuurlijk is blogland nogal redelijk bevolkt blogbabes en boobs, maar misschien dat de onderwerpen ook erg gefocust waren op een vrouwelijk (mama)publiek. Misschien iets meer a-typische onderwerpen volgend jaar?

  Oh ja en de blognamen mogen ook op de badges dan. En graag iets groter want ik had het gevoel dat ik mijn neus tussen iemands borsten moest steken om de blog achter de blogger te ontdekken. Qua eerste ontmoeting is dat toch wat ver uit de comfort zone :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er zalig uit daar!

  BeantwoordenVerwijderen