Frisbee love

zaterdag 8 oktober 2016


O

Alweer aan zee, dit weekend. Er waren nogal wat verjaardagen te vieren en dat deden we bij Moio Beach, op het strand van Cadzand. Mijn schoonmoeder haar gebeden waren aanhoord, want het was stralend weer, en dus werden de zonnebrillen bovengehaald en sleten we aardig wat uren in de zon op het terras.

Tussen de gangen door speelden we frisbee. Sinds we een echte, goeie frisbee kochten bij Get Horizontal gaat deze overal mee. Terwijl we met de gratis frisbees het frisbeeën misschien vijf minuten volhielden, heeft deze al uuuuuuren in de lucht gehangen en hebben wij al héél veel spurtjes getrokken. Het is een waar plezier om mee te gooien en hij is elke cent waard*.

Echt horizontaal zoals d'echte, dat gebeurt voorlopig alleen als er een zwembad bij komt kijken, maar overal zand deze middag: check!

DSC_0179
DSC_0123 DSC_0120
DSC_0140
DSC_0136
DSC_0163 DSC_0284
DSC_0185
DSC_0200 DSC_0146
DSC_0226
DSC_0083
DSC_0161 DSC_0205
DSC_0042

*Deze post is dus niet gesponsord, mocht u het zich afvragen. Ik ben gewoon enthousiast.

10 opmerkingen:

 1. Nooit beseft dat frisbees ook goed kunnen werken. Heerlijke foto's alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren heeft de zee toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van enthousiaste niet gesponsorde posts! Bij deze staat de frisbee op ons lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wij waren net aan het denken om in de herfstvakantie nog eens naar de Nederlandse kust en liefst Cadzand te gaan. En je wondermooie foto's doen me alleen maar zin krijgen. Maar wat ons tegenhoudt: begin dit jaar waren daar grote werken aan de gang, wat het daar toch een stuk minder gezellig maakte. Zou je me kunnen vertellen of die werken nog steeds bezig zijn? Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *meer* zin moest dat zijn

   Verwijderen
  2. Goh, ik weet het eigenlijk niet echt. Niet in het stuk waar wij waren in elk geval, maar of dat voor het hele stuk kust daar geldt, dat kan ik je echt niet zeggen.

   Verwijderen