ABOUTwho is Oon?

Oon dertiger, vertaler, loopt en zwemt, houdt van stof, papier en verf, voorliefde voor blauw en zwart, naait sinds april 2010, Nikon D5000, publiceert niets zonder het eerst door Photoshop te halen en schrijft niets zonder het eerst 10 keer te wijzigen.
Mag zich ondertussen ook auteur noemen van Stof voor Durf-Het-Zelvers 1 en Zo Geknipt! 2.


who is I?

I °2003: oudste, eigenwijs, gevoelig, dierenvriend, perfectionist, tekenaar, danser, groeit veel te snel, praat veel te luid, heeft voornamelijk vriendinnen en is Playmobilverslaafd.


who is O?

O °2005: meisje-meisje, klein, fijn, koppig, bang van elk dier, zwemster, enorm stemvolume, toekomstige directrice, onderhoudt een volledig poppenhuishouden en regelt het doen en laten van iedereen in Lego Friends land.


blog_felix_2

F °2008: clown, knuffelaar, onverbiddelijke zoener, huidhongerig, altijd blij, of boos, babbelaar, grootste brok testosteron in huis, houdt van lezen, schaken, Lego, Harry Potter, Star Wars en Lord Of The Rings.
In de pers

De Standaard 10.07.2012
CTB 2012 MADE: How you celebrate the boy
CTB 2012 MADE: Yellow you yellow me
CTB 2012 MADE: Celebrate the boy roundup
CTB 2012 Made by Rae
CTB 2013 MADE: Who wears the pants in the house
CTB 2013 MADE: We be jammin
CTB 2013 Made by Rae: Fun trend alert mustaches 1
CTB 2013 Made by Rae: Say yes to bold prints
CTB 2013 Made by Rae: More color

Het Nieuwsblad magazine 10.12.2011
Sew, Mama, Sew - Anna Maria Horner

20 opmerkingen:

 1. net je blog ontdekt, grappig: die van mij zijn ook van 2003 en 2005 (geen 2008) - maar die uitspraken die vergeet ik dus altijd.. heb je ook maar meteen in de reader gegooid he :-)

  sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige uitspraken van je kinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk blog heb je en deze uitspraken... hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd geweldig die uitspraken, mijn kinderen zijn van 2004, 2005 en 2008 en ik probeer de uitspraken ook wel bij te houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook eentje uit 2008 en borstverslaafd! Ook nog eentje van 2010, ook borstverslaafd maar toch in mindere mate dan ons zoontje van 2008, welke ook een babbelaar is. Leuke site!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net je blog ontdekt. Leuk! Ik dénk dat ik nog hoofdmoni ben geweest van jouw oudsten, ofwel lopen er look-a-likes rond bij Grabbelpas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou wel kunnen, maar dan wel enkele jaren geleden.

   Verwijderen
  2. Ik heb jarenlang meegedraaid als hoofdmoni - ondertussen helaas niet meer - en heb veel kindjes zien passeren, maar de gezichtjes vergeet ik meestal niet zo snel :-)

   Verwijderen
 7. Super om die uitspraken te lezen. Ik moet er spontaan van lachen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. deze maken je dag goed ,laten je glimlachen......bedankt om ze te delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, geweldige uitspraken van jouw kroost!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pas je blog ontdekt en... ik ben fan! Meer nog. I feel connected. Klinkt dat freaky? Want ik wil u niet bang maken. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitdrukken.

  Ik herken mezelf voortdurend. In de pyjama-marathons. In uw groene periode. In uw aversie voor roos en paars. In uw lak aan opruimen (en het genieten wanneer het toch eens lukt en alles zo mooi en netjes is, niet?). In uw visie op koken. In de webwinkels waar u koopt. In de groepen waarnaar u luistert (en hoe de muziekkeuze van uw Lief matcht met dat van mij - naar mijn gevoel). In uw grote moedergevoel. In uw stoffenkeuze (en de maaksels ermee, waar ik voorlopig gewoon jaloers op ben, want ben pas begonnen aan m'n eerste rokjes van Mme Zsazsa - my time will come!). In de vertederende schrijfels over I., O. en F. (en dan met stip op 1: borstvoeding aan de laatste 'baby' en de tweestrijd wanneer het genoeg is - maar aangezien het kind nog maar bijna 1 is, schuif ik dat nog even voor me uit). En ik heb denk ik nog niet eens de helft gelezen! Jippie!

  Waarom ik u dit vertel?
  Omdat u mij tonnen inspiratie bezorgt en ik vond dat u er iets voor terug mocht krijgen (het is schamel, I know).
  Omdat ik u vooral wil motiveren om voort te doen. Met naaien. Met schrijven. Met wat u doet.
  Omdat ik eigenlijk op bijna alle posts die ik las wou reageren, maar besloot om het te bundelen tot één verhaal... een ode. Een Ode aan Oon. Schoon hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thaha schattige uitspraak-knipsels :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een uitspraken :-) Het doet mij al verlangen naar de periode waarop mijn zoontje zal kunnen praten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier word je toch ongelooflijk happy van, ik toch. Al die mooie stofjes en duidelijke uitleg geeft goesting om het zelf ook te proberen iets in elkaar te stikken. Bedankt dat je dit wil delen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Reacties
  1. Dank je wel! Er moet nog wat gesleuteld worden aan de andere pagina's, maar dat komt wel.

   Verwijderen
 15. Je blog ontdekt via de zoekterm "pennenzak patroon naaien", vervolgens op je flickr-stroom terecht gekomen om daar verrast te worden met bijzonder mooie foto's. Tegelijkertijd ook mijn rechterwenkbrauw voelen omhooggaan omwille van de parallellen met mijn foto's (Wales, de porre in Gentbrugge...). Hoe dan ook, knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Dat is heel fijn om te horen.
   Wonen jullie in de buurt?

   Verwijderen